ALGEMENE VOORWAARDEN

Uw reservatie is pas definitief, na betaling van een voorschot van 25% op de volledige huur. Indien het weer het niet toelaat om uit te varen op de vertrekdatum, zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een nieuwe datum te prikken. Als er geen nieuwe datum wordt gevonden, wordt de helft van het betaalde voorschot terugbetaald.
Het volledige bedrag van de huurprijs moet voldaan worden vóór vertrek dmv betaling met credit card of een betalingsbewijs van overschrijving op onze bankrekening. De brandstofkosten zullen bij terugkomst in de haven, worden berekend aan de hand van het verbruik.

Als u navigeert zonder skipper, moet u in het bezit zijn van een geldig vaarbewijs. Er zal een test worden afgenomen in de haven, vlak voor uw vertrek. Dit enkel om de veiligheid te garanderen. Alle wettelijke uitrustingen zijn beschikbaar in de boten.
De waarborg van €5000 moet ook op voorhand voldaan worden. Dit bedrag wordt geblokkeerd totdat de boot is gecontroleerd door Knokke Boat Rental.

De boot wordt in dezelfde staat teruggebracht als dat deze bij aanvang was. Mocht blijken dat de boot uitzonderlijk vuil is, wordt een ‘cleaning service’ aangerekend.