Full of halftime Administratief medewerkers V/M (telefoon, mails, offertes, opvolging boekhouding) minimum vereisten; goed voorkomen, vlot 2-talig NL/FR, beschikbaar tijdens weekends en vakanties, eigen vervoer, vertrouwd zijn met Word, Excel, PowerPoint,… Pluspunten; Engels + Duits, interesse en ervaring in motorwatersporten, ervaring in onthaal en verkoop

Fulltime Basemanagers voor Nieuwpoort en Cadzand M/V (algemene organisatie van de basis, je staat in voor veiligheid, onderhoud en een onvergetelijke ervaring voor de klant) minimum vereisten; interesse en ervaring in motorwatersporten, ervaring in onthaal en begeleiding van groepen, goed voorkomen, vlot 2-talig NL/FR, beschikbaar tijdens weekends en vakanties, eigen vervoer. Pluspunten; sportief, Engels + Duits, in het bezit reddersbrevet aan zee, Yachtman brevet, STCW

Studenten job of als zelfstandig in bijberoep (voornamelijk weekend en vakanties)Wavekarting instructeurs voor Nieuwpoort en Cadzand M/V (begeleiding van onze klanten op zee, onderhoud van de vloot, promotie) minimum vereisten; ervaring in motorwatersporten, ervaring in onthaal en begeleiding van groepen, goed voorkomen, sportief aangelegd, vlot 2-talig NL/FR, beschikbaar tijdens weekends en vakanties, Pluspunten; Engels + Duits, eigen vervoer. in het bezit reddersbrevet aan zee, Yachtman brevet, STCW

Veiligheid voorop in deze motorsport!

Elke motorboot activiteit wordt professioneel begeleid. Onze ervaren instructeurs zijn speciaal getraind om je in alle veiligheid de zee te laten verkennen.

  • Ze geven je een reddingsvest
  • Ze geven je aan het begin van elke activiteit een veiligheids- en technische briefing
  • Ze hebben jaren ervaring met het beoordelen van wind- en zeestaat

Veiligheidsmaatregelen

Op zee kijken de instructeurs streng toe of je onze veiligheidsregels wel naleeft. Deze veiligheidsregels laten het FUN gehalte zeker niet inboeten, ze zorgen er enkel voor dat iedereen zich op zijn eigen ritme en snelheid kan uitleven.

Elke piloot is steeds met een killswitch verbonden met de boot. Als de piloot uit de boot valt (wat praktisch onmogelijk is) komt de kabel los en valt de motor automatisch uit.

Iedereen tekent een afstand van verhaal waarin onze veiligheidsregels opgesomd zijn.

Beleef een sensationele en onvergetelijke motorsport activiteit aan de kust met je gezin of vriendengroep, als vrijgezellenactiviteit of teambuilding activiteit!

 

Je vaart onder begeleiding van onze professionele instructeurs.

Hierdoor is noch een vaarbewijs, noch enige ervaring noodzakelijk.

Onze begeleiding op zee en briefing vooraf zorgen ervoor dat iedereen, op zijn/haar eigen ritme en snelheid, de zee op een veilige manier kan ontdekken

Our supervision and our briefing allow everybody to discover the sea safely at their own rhythm and speed.

Een Wavekart is veel stabieler dan een jetski. Hierdoor is het praktisch onmogelijk om in het water te vallen. Bv bij het wisselen van piloot op zee of bij het op- en uitstappen in de haven.

Op een Wavekart blijf je droger dan op een jetski, je hebt hooguit wat af te rekenen met wat opspattend water.

De speciaal ontworpen console zorgt voor veel meer comfort tijdens het varen dan met een jetski.

Wavekarting® is, in tegenstelling met een jetski, toegankelijk voor iedereen. Dus ook voor jonge kinderen, oudere mensen en zelfs anders valide personen.

Met Wavekarting® kan je, zonder enige ervaring, onmiddellijk op een veilige manier gaan varen.

U kan ons telefonisch bereiken op deze uren:

Maandag tot vrijdag 9 – 18u*
Weekends en vakanties 9 – 20u*
Bezoek ons enkel op afspraak!

* Van november tot maart: tot 17u

Ons telefoonnummer is +32 58 23 14 75, of mail ons op info@wavekarting.com!

Doe een onvergetelijke ervaring cadeau! Het ideale geschenk voor je partner, je kids, je vrienden of als verjaardagscadeau, vaderdag of moederdag, een feestdag, … of gewoon zomaar! Maar waarom ook niet als relatiegeschenk voor uw beste klanten of werknemers?

Cadeaubon €40 (voor kinderen -14 jaar – 1 kind op een Wavekart gedeeld met minstens 1 betalende volwassene)

Cadeaubon €50 (1 persoon op een Wavekart gedeeld met 3 personen)

Cadeaubon €60 (1 persoon op een Wavekart gedeeld met 2 personen)

Sluit je dag af met een gezellig etentje of drankje in het clubhuis en restaurant, op 50 meter van onze nautische basis. Een echte aanrader, in het midden van de jachthaven met een adembenemend panorama!

Groepen van minstens 8 personen kunnen via ons een tafel reserveren.