Richtprijzen en mogelijkheden

RICHTPRIJZEN

LAAGSEIZOEN  15/4 tem 14/6 & 16/9 tem 31/10

  • Volledige dag verhuur: +/-€800*
  • Halve dag verhuur: +/-400*

HOOGSEIZOEN – 15/6 tem 15/9

  • Volledige dag verhuur: +/-€ 799 incl. – € 990 excl. skipper*
  • Halve dag verhuur: +/- € 550 incl. – € 650 excl. skipper*

WEEKVERHUUR (maandag tot en met zondag): €5500

VROEGBOEKKORTING: boek uw uitstap 1 maand op voorhand en geniet van 10% korting.

* Op dit moment verhuren we 6 verschillende RIBs. De concrete prijzen per powerboot vindt u via onze reserveringsmodule rechts op deze pagina


MET OF ZONDER SKIPPER

GRAAG EEN SKIPPER INHUREN?
Onze skippers laten u graag de mooiste plekjes op zee zien...

  • €200/halve dag
  • €250/dag

Exclusief 6% BTW + brandstof (dagprijs)

EEN RIB HUREN ZONDER SKIPPER? Dat kan, mits vaarbewijs èn waarborg.

  • Waarborg: € 5000 (creditcard)
  • Huurprijs exclusief 21% BTW en brandstof (dagprijs)


EXTRA’S OM UW TRIP NOG AANGENAMER TE MAKEN

  • WATERSPORT: u kan bij ons ook terecht voor waterskies (ook voor kids), wakeboards en waterfun (inflatable towable & banaan) 
  • CATERING: op elke boot is een minibar aanwezig waar u naast eten (fingerfood, oesters,…) ook allerlei frisdranken en alcoholische dranken kunt kopen.

[checkfront lang_id=”nl”]

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Algemene Voorwaarden

Uw reservatie is pas definitief, na betaling van een voorschot van 25% op de volledige huur. Indien het weer het niet toelaat om uit te varen op de vertrekdatum, zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een nieuwe datum te prikken. Als er geen nieuwe datum wordt gevonden, wordt de helft van het betaalde voorschot terugbetaald.
Het volledige bedrag van de huurprijs moet voldaan worden vóór vertrek dmv betaling met credit card of een betalingsbewijs van overschrijving op onze bankrekening. De brandstofkosten zullen bij terugkomst in de haven, worden berekend aan de hand van het verbruik.

Als u navigeert zonder skipper, moet u in het bezit zijn van een geldig vaarbewijs. Er zal een test worden afgenomen in de haven, vlak voor uw vertrek. Dit enkel om de veiligheid te garanderen. Alle wettelijke uitrustingen zijn beschikbaar in de boten.
De waarborg van €5000 moet ook op voorhand voldaan worden. Dit bedrag wordt geblokkeerd totdat de boot is gecontroleerd door Knokke Boat.

De boot wordt in dezelfde staat teruggebracht als dat deze bij aanvang was. Mocht blijken dat de boot uitzonderlijk vuil is, wordt een ‘cleaning service’ aangerekend.