Bij de ‘specials’ vindt u ons aanbod van uitgewerkte trips: een dagje vertoeven op de Leie, polderpracht combineren met een stadsbezoek of heerlijk een dagje op zee dobberen en naar de zeehondjes kijken? Ontdek het hier…

TIJDSDUUR

  • halve dag
  • volledige dag

ZEEHONDEN DISCOVERY I halve dag

Zeehondjes spotten in de Westerschelde…Dat is genieten voor het hele gezin!
We pikken jullie op in badplaats naar keuze en vertrekken langs de kustlijn naar de Westerschelde. Daar liggen talloze zeehondjes te zonnen en op jullie te wachten.
Ter plekke blijven we eventjes liggen en drinken een glaasje champagne (kinderchampagne voor de kids!)
We nemen een andere route voor de terugweg en genieten van de zeelucht, de wind en de golven.
En de powerboot-ervaring zullen jullie ook niet snel vergeten. Misschien laat de skipper jullie zelfs even zelf aan het stuur!

Bekijk het volledige voorstel

HEERLIJK GENIETEN OP DE LEIE I volledige dag

Terrassen aan de waterkant, levendige stadjes en kilometers autovrije jaagpaden: de Leiestreek staat garant voor een leuk dagje uit! Stap aan boord en geniet van de pittoreske dorpjes & natuurlandschappen die zachtjes voorbij passeren. Je geniet er voluit van vanop het water.
Zin in een beetje spanning en sensatie? We kunnen op de Leie af en toe een stukje ‘snelvaart’ doen om de sensatie van een powerboot te voelen. Wacht tot het gas opengaat! Ervaar eventjes het gevoel van hoge snelheden en veel vermogen op het water.
En er zijn ook actievere mogelijkheden: met z’n allen op een waterbanaan of waterkussen. Plezier gegarandeerd!
Ook een waterski/wakeboard liefhebber kan zich uitleven gedurende deze trip*

Meer info

ZEEHONDJES & POLDERPRACHT I volledige dag

Ben je klaar om zeehonden te gaan spotten en te genieten van de prachtige polders en de bruisende stad: met deze dagtrip van Zeebrugge naar Antwerpen zit je goed. We vertrekken al om 9u30 om de dag optimaal in te delen: zo zullen we starten in Zeebrugge richting Westerschelde.
Hier liggen talloze zeehondjes te zonnen op de zandbanken…prachtig om te zien! We blijven hier eventjes liggen en genieten van het uitzicht en een glas champagne.
We varen vervolgens tot in Lillo waar we aanleggen om in het centrum van het pittoreske polderdorpje te genieten van een drankje.

Meer info

geluk op zee I volledige dag

Het ruisen van de golven en de wind door je haren.
Wat is er zaliger dan een dagje uitwaaien op zee?
Volgens psychologen worden we echt gelukkiger van een dagje zee!
Er zijn ontzettend veel schatten te ontdekken op en aan de zee, zoals zeehondjes en dolfijnen! Zeehondjes spotten in de Westerschelde…Dat doe je niet elke dag!
We pikken jullie op in een badplaats naar keuze en vertrekken langs de kustlijn naar de Westerschelde. Daar liggen talloze zeehondjes te zonnen en op jullie te wachten. Ter plekke blijven we eventjes liggen en genieten van het uitzicht en een glaasje champagne. Voor de lunch meren we aan bij de exclusieve club ‘River Woods’.

Meer info