fbpx
Knokke BoatKnokke Boat

by Jeroen Callebaut

Knokke Boat verwelkomt Yves Mestdagh als haar nieuwe General Manager. In die hoedanigheid zal hij de dagelijkse leiding nemen over alle activiteiten (operationeel en strategisch) en rechtstreeks rapporteren aan CEO Christophe Lenaerts.

Yves studeerde af aan het Instituut voor Autobranche & Management en behaalde daarna nog een BBA-Degree in Marketing-Management aan de Northwood University in de Verenigde Staten. Hij werkte onder meer voor verschillende leasingmaatschappijen in de automobielsector, was daarna 10 jaar lang Sales Manager BeLux voor Saab Zweden, en had een directeursfunctie bij Ford. Vlak voor zijn start bij ons als General Manager, baatte hij als eigenaar de chambres d’hôtes Domaine Gaury uit in de Lot Dordogne in Frankrijk. Nu 7 jaar later vond Yves het tijd om naar België terug te keren en om hier een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Voor 2018 wil Knokke Boat zich samen met haar partners Wavekarting en Nuquest meer dan ooit richten op de B2B-markt. Dit zal één van de belangrijkste uitdagingen worden voor de gloednieuwe General Manager.

Contact: Yves werkt vanuit ons kantoor in Cadzand (Boulevard de Wielingen 80 in Cadzand-Bad) en kan bereikt worden via cadzand@knokkeboat.be of +32 78 48 40 60.

Jeroen Callebaut
About Jeroen Callebaut
Verwelkoming Yves Mestdagh aan boord van Knokke Boat!