fbpx
Knokke BoatKnokke Boat
Christophe Lenaerts

Christophe Lenaerts startte in 2014 met Knokke Boat en kan inmiddels positief terugblikken op de letterlijk ‘vliegende’ start die het bedrijf nam.
Bij Knokke Boat kan je snelle RIB’s, Rigid Inflatable Boats, huren. Dat zijn onzinkbare motorboten met een harde onderkiel en opblaasbare zijkanten.
Wil je in vier uur naar Engeland varen? Geen probleem, snoer u vast en enjoy the ride!
We hebben bewust gekozen voor iets grotere boten van 7 meter of meer: hiermee ga je namelijk vlot over het water, zonder constant op golven te botsen.

We hebben ook een zeehonden discovery toer, en starten in 2017 in Cadzand met Wavekarting.

In de maanden juli en augustus vind u ons ook op het strand van RBSC in Duinbergen voor watersporten zoals waterski, wakeboard, banaan en waterkussen.

We hebben een brede waaier aan teambuilding en incentive activiteiten. En als laatste bieden we ook aan mensen met minder ervaring de kans om met een ervaren schipper de kunst van het zeevaren onder de knie te krijgen.

DISCOVER OUR TEAM

Christophe

Owner

IMG_20170930_165817
Peter

Technical Manager

Voor wie?

Onze klanten zijn heel verschillend: het zijn mensen die alles willen weten over motorboten, die houden van de natuur, kicken op snelheid, watersportlief-hebbers, vrienden of families die een uitstap plannen …
Voorts zijn er mensen die een vaarbewijs hebben, hun boot in het buitenland hebben liggen maar toch een dagje willen uitvaren en een fijne tijd met vrienden of familie doorbrengen.
En dan zijn er nog bedrijven die hun werknemers graag iets speciaal willen aanbieden: een avontuurlijke teambuilding. Je laat meteen al je zorgen achter als je met zo’n boot de golven doorklieft.

Wat valt er te beleven?

Wat in de smaak valt bij onze klanten is een bezoek aan de zeehondjes op de Belgisch/Nederlandse grens, een tocht op zee naar het Thornton windmolenpark, een stop bij de Oesterput te Blankenberge of een bezoek aan de Mercator in Oostende. En niet te vergeten: naar het vuurwerk op zee kijken, met een flesje champagne.

Toekomstmuziek

Momenteel zijn we druk bezig onze activiteiten nog verder uitbreiden naar speciale gelegenheden zoals een verrassing voor Vaderdag, een verjaardagsfeest, een verloving of bruiloft … Voorts willen we graag nog meer samenwerking met hotels, restaurants en bedrijven, zodat we bepaalde arrangementen kunnen aanbieden. Wij willen er alvast voor zorgen dat onze activiteiten uitblinken in kwaliteit, service, professionaliteit en veiligheid.

OUR PARTNERS

Wavekarting
Nuquest Events
BMC
Champagne de Castellane
Resicare